Een vakkundige trimbehandeling voor uw viervoeter

Graag wil ik mij hierbij even voorstellen;

Mijn naam is Bianca de Vries-Dorland en ben sinds 2001 gediplomeerd hondentrimster. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnink (HKI). Ook ben ik sinds 2005 lid van de vakvereniging ABHB. (Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf)

Samen met mijn man heb ik daarvoor 12 jaar een dierenwinkel gerund. Via een collega ben ik in aanraking gekomen met het vak hondentrimmen. Dit was wat ik graag verder wilde gaan doen en ben toen met de opleiding begonnen. Na een jaar stagelopen en theorie ben ik in 1x geslaagd en heb eerst nog 3 jaar bij een collega trimster geholpen en mij verder ontwikkeld. In 2005 ben ik mijn eigen salon begonnen in Tolbert later heb ik nog 4 jaar in Leek gestaan met mijn mobiele trimsalon bus en in 2009 een tweede salon geopend in Gasselte.

.Per 1 Augustus 2018 ben ik gestopt met mijn mobiele trimsalon en ben ik in Gasselte aan huis aan het werk in de salon daar.

Nog steeds volg ik regelmatig specialisatie cursussen, heb mijn EHBO diploma voor honden gehaald en doe af en toe mee met trimwedstrijden waarbij ik 2 maal een prijs heb gewonnen. De eerste keer werd ik Fries Trimkampioen en de tweede keer kreeg ik een prijs voor beste techniek.

Dit is de trimsalon aan huis in Gasselte.

Nog steeds geniet ik van mijn werk en het is elke keer weer leuk om een hond netjes en schoon af te geven aan zijn baasje.