Een vakkundige trimbehandeling voor uw viervoeter

Even een paar tips als u de hond komt brengen voor een afspraak; 

  • Laat de hond even uit voor u komt;
  • Probeer als het kan de hond zo droog mogelijk te brengen mocht het regenen, sommige vachten kunnen alleen behandeld worden als ze droog zijn( bijv. plukvachten)
  • Was de hond a.u.b. niet zelf vlak van te voren, plukvachten zijn moeilijk te behandelen na het wassen.
  • Als uw hond een aandoening heeft wil ik dat graag weten zodat ik er rekening mee kan houden. Ook als een teefje loops is hoor ik dat graag. Ze kan wel gewoon getrimd worden, dat is geen bezwaar.
  • Breng de hond altijd aangelijnd en op tijd! De hond die na de uwe komt wil ook niet graag wachten!

 

                                     

 

Ik bied ook speciale puppy arangementen aan; vanaf al een week of 10 à 12 kunt u uw pupje brengen voor een bijwerk-en wasbeurtje. Het hondje kan dan alvast wennen aan de trimbehandeling wat het voor later een stuk makkelijker maakt. De kosten daarvoor liggen op ongeveer 15 à 20 euro.

Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de wens van u als klant hoe u de hond getrimd wilt hebben, houdt u er wel rekening mee dat als de hond helemaal in de klit zit ook ik geen wonderen kan verrichten en dan zal de hond (ook voor zijn eigen welzijn; uren ontklitten is echt geen pretje) wellicht wat korter moeten. Ook in de winter kan uw hond getrimd worden, vaak kunnen we het dan iets langer laten.

Uw hond wordt in overleg met u zoveel mogenlijk ras typisch getrimd, mits de vacht dit toelaat.

De trimbehandeling is inclusief Wassen / Fohnen. In model knippen / plukken / effileren,  nagels knippen en eventueel oren schoonmaken. Afhankelijk van het ras en de grootte van de hond duurt dit gemiddeld 1 ½ à 2 uur. Grote of bewerkelijke honden nemen wat meer tijd

 

 .

 

  

Mocht u nog vragen hebben (of over de kosten van een trimbeurt) kunt u mij altijd bellen of mailen.

Ik hoop u spoedig in de trimsalon   te mogen begroeten.

Bianca de Vries - Dorland

Gediplomeerd trimster